hillringbergs_if_styrelsen              hillringsberg-link            hillringsberg-tillbaka

Hej

Nu har vi  kommit rätt i vår målsättning med att få ut medlemsutskicken redan i början på året.

Varför ska jag var medlem i HIF säger ni då. Jo, utan en livskraftig föreningsverksamhet blir bygden mycket fattigare och vi kan erbjuda fotboll, bordtennis, gym samt att vi ordnar med elljusbanan och drar upp skidspår då detta är möjligt.

Detta är inte möjligt utan ert stöd, så visa att ni tycker att vi gör ett bra jobb och bli medlem!!!!

Vi påminner om vår policy:

Vår policy är att alla som vill idrotta ska få möjlighet till detta utifrån sina egna förutsättningar. Detta är i enlighet med Riksidrottsförbundets riktlinjer (men vi hade det först).

Den här policyn är inte minst viktig idag när vi har många med olika förutsättningar i Glava.

Vi kör med samma tränare i seniorverksamheten i år som vi hade ifjol, det är Adam Myhrén-Andersson som nu gör sitt andra år. I år får han hjälp på sidan av planen av Björn Hartvigsson, Henrik Wäxfeldt, Niklas Schützer och undertecknad, (i vissa fall kanske även på planen )

Ungdomsverksamheten ligger fortfarande lite i planeringsstadiet men de grupper som fanns i fjol finns kvar, dock med några förändringar på ledarsidan.

Fotbollsskolan för barn och ungdomar i åldern 6-14 år är som vanligt i vecka 26. Gå in på nätet och anmäl er! Frågor? Ring eller maila Kerstin Frithiofson, 0768280555, kerstinf@live.se

Medlemsavgifterna skall ju vara grunden i det ekonomiska spelet som utspelar sig i en förening men det räcker ju inte så långt om avgifterna skall ligga på en rimlig nivå. Därför gör vi vad vi kan för att dra in pengar och som ni kanske sett så finns det flera sätt att stödja föreningen i ert dagliga liv!

Inköp på nätet kan göras via Sponsorhuset, gå in på Sponsorhuset.se, registrera er, och gå därifrån till det företag som passar ert inköp just då. Kostar er inget extra, däremot erhåller ni en liten bonus som ni får utbetalat om ni så önskar, den kan också skänkas till den förening som ni valt att stötta.

Spel på Svenska Spel måste från  1/6 2014 göras via spelkort/körkort och där kan ni registrera er som supporter till Hillringsbergs IF. Enkelt, säger Cay som gärna hjälper till.

Macken säljer plastkassar där hela behållningen går till föreningen (tack Macken), dessutom står det på påsen att ni stödjer Hillringsbergs IF.

Bingolotto kör vi på och vill ni ha vintschansen kvar men inte hålla reda på lotter mm kan ni registrera er som prenumeranter. Det är ju dessutom med vinstbevakning så då behöver ni aldrig missa en vinst!!! Kontakta oss om ni har frågor.

Klubbstugan på Gladishill kan hyras av föreningar eller privatpersoner för möten eller mindre fester. Ring och boka hos Dan 0570-42150 eller 0730204636.

Behöver ni hjälp med lite smått och gott hemma eller på ert företag, allt ifrån gräsklippning, målning, röjning i uthus/förråd/lager/inventering till skogsröjning hör av er, vi har möjlighet att hjälpa er med detta, mot en relativ moderat kostnad. Ring Dan eller Bengt Danielsson 0703426345!

Vi utför också en del arbeten som tex lossa kartonger med plastpåsar vid Lundins i Jössefors, där behöver vi alltid en extra hand.

Ring Bengt om du kan tänka dig att vara med, det kan jämföras med ett träningspass så……

Vi har hunnit med att ha årsmötet för 2016, Nya styrelsen består av Bengt Danielsson som sitter kvar som ordförande, övriga ledamöter är Kjell-Erik Åsberg, Niklas Schützer, Björn Hartvigsson och Kerstin Fritiofsson. Supleant är Anders Boström.

Tänk på att vi har förändrat detta med gymkort. Det gäller numera ett år from betaldatum!!

Viktigt att ni som har nycklar som ni inte använder lämnar in dem, till någon i styrelsen eller till Dan.

Medlemsavgiften är en viktig inkomst för HIF – Vi hoppas att DU vill medverka till att HIF även i framtiden kan bedriva en bra idrottsverksamhet för bygdens folk!

BLI MEDLEM I  HIF – DU BEHÖVS !

Kategori                                                       Årsavgift

Barn upp till 15 år                       150:-
Vuxen                                         200:-
Familj                                         450:-
Gymkort                                     400:-
För att kunna lösa gymkort måste du vara medlem!

Aktiva spelare betalar halv gymavgift!

Glöm inte att skriva födelsedata på samtliga betalande! (Vid familjemedlemsskap – samtliga familjemedlemmar).
Får inte detta plats när du betalar så maila Kjell-Erik, glöm inte att han måste kunna referera ditt mail till din betalning:
kjell-erik.asberg@telia.com.

BG 455-6890

Swish 123 223 22 21

Vi tackar också våra sponsorer: Glafva Skogsvård, Delabglava, Macken Glava, Glava Grävtjänst, Bysnickaren i Glava, Vikab, ICA Nära, VSV Skogsvård, Arvika El o Motor, BHaget, Work Design, Plaståtervinning, Nordells Bageri o Konditori samt HYMAB.